Welkom bij Romke’s wijn en spijs.

Verpakt in een aanstekelijk jasje. Passie en enthousiasme. Kennis en vakmanschap. U kunt bij ons terecht voor de lekkerste wijnen, kookadvies en gerechten. Maar dat niet alleen, ons prachtige proeflokaal biedt ruimte voor vergaderingen, lezingen en proeverijen.

Cassoulet op mijn manier!
|

Ik maak een Cassoulet op mijn manier!

Cassoulet op mijn manier!
|

Cassoulet op mijn manier! Bekijk het hier!

Tortilla de patatas con chorizo
|

Hierbij mijn filmpje, makkelijk en een groot succes op de afgelopen twee beurzen, Den Haag over de Kook en Wine … Lees Meer

Tien heerlijke wijnen en spannende balletjes
|

Het was een groot succes. Mijn wijnen vielen in de smaak en ik had heerlijke gehaktballetjes gemaakt met o.a. truffel en … Lees Meer

Romke’s truffelballetjes
|

Romke laat in eenvoudige stappen zien welke ingrediënten hij gebruikt voor zijn truffelgehaktballetjes.

Geslaagd diner met internationaal gezelschap van ISOCARP
|

Gisteravond was er een gezellige groep van ISOCARP, een internationale organisatie van stedenbouwers, te gast in het proeflokaal. Deze mensen … Lees Meer

Tiramisu
|

Ik ben niet echt een dessert-man, maar voor deze tiramisu maak ik graag een uitzondering. Ik heb dit dessert geserveerd … Lees Meer

Gehaktballetjes met chorizo
|

Voor ongeveer 100 balletjes: – Anderhalve kilo goed rundergehakt – 4 tenen knoflook – 3 kleine uien – 300g Turks brood – 2 … Lees Meer

Paasrecept: Frittata met ricotta en marjoraan
|

Maak met Pasen een lekker en makkelijk eiergerechtje, geïnspireerd op het recept van het River Café Cookbook. Een heerlijke frittata … Lees Meer

Flammkuchen
|

Ingrediënten: Deeg: – 300 gram bloem – 125 milliliter (1/8e liter bruisend bronwater) – 4 eetlepels olijfolie – wat zeezout … Lees Meer

Kip uit de oven
|

Recept Boerenkip op mijn Provençaalse manier Ingrediënten: – een flinke kip van uitstekende kwaliteit (ongeveer 2 kilo) – zeezout (ik … Lees Meer

Rode poon uit de Noordzee
|

Poontjes op mijn manier: Ingrediënten: – 2 kilo poontjes – vrij neutrale olijfolie – een citroen – peper uit de … Lees Meer

Linzensoep op mijn manier
|

De basis is een goede bouillon. Ik maak een grote pan met ruim 10 liter inhoud. Ingrediënten: 1 soepkip van … Lees Meer