WSET wijncursussen
Home » Romke’s wijn en spijs » Wijn » Internationaal erkende WSET wijncursussen bij Romke’s wijn en spijs

Internationaal erkende WSET wijncursussen bij Romke’s wijn en spijs

Geplaatst in: Wijn 0

Wil jij je passie voor wijn kaderen in een internationaal erkende opleiding? Vanaf september dit jaar kan je bij Romke’s wijn en spijs in Den Haag WSET cursussen volgen. Dit gebeurt in samenwerking met Winefield’s, het eerste gespecialiseerde wijnveilinghuis van Nederland. Het gaat om level 2, Intermediate en level 3, Advanced.

Level 2 brengt een gedegen basis bij over alle wijngebieden van Bordeaux tot Victoria, wijnbouw en het maken van wijn. Wijnproeven krijgt natuurlijk volop de aandacht. Deze cursus bestaat uit 8 wekelijkse lessen van elk 3 uur. Houd rekening met een totale zelfstudie van zo’n 20 uur.

Level 3 behandelt alle belangrijke aspecten van wijnbouw en vinificatie. Ook de belangrijke wijnen en wijngebieden van de wereld komen aan de orde. Analytisch proeven wordt zeer intensief geoefend. Deze cursus is bedoeld voor gevorderden en eventueel als herhalings-/opfriscursus. Houd bij het deelnemen rekening met circa 40 uur zelfstudie.

De cursussen worden gegeven door de enige Masters of Wine in Nederland: Frank Smulders en Cees van Casteren, maar tevens door een aantal erkende specialisten op een specifiek wijngebied. Ook ik zal een deel van de cursussen op me nemen. Ik heb er zin in!

Ook jij kan je op een leuke en leerzame manier verdiepen in de wondere wereld van wijn. Wil je graag meer informatie ontvangen over de WSET cursussen, stuur dan een mailtje naar info@romkeswijnenspijs.nl.

StumbleUponEmail